Onze visie

Vakmanschap

In juli 2017 vierde Rob Hoskam het 25-jarig bestaan van zijn eigen zaak. Rob werkte in zijn beginjaren als schoenmaker, in de orthopedisch maatschoenmakerij van zijn vader gevestigd aan de Hinthamerstraat te ’s-Hertogenbosch. Het schoenmakersambacht zit hem in de genen. Van jongs af aan was hij te vinden op de werkplaats, zijn tweede thuis. Zowel zijn vader als moeder komen uit een schoenmakergeslacht, hij is de 9e generatie. De 10e generatie is inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. 

Rob volgde de vakopleiding, maar het meeste leerde hij van zijn vader. In 1992 startte hij zijn eigen onderneming in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch: Rob Hoskam orthopedie en maatschoenen. Hij deed daar lange tijd alles zelf: het ontvangen van de klanten, het aanmeten, het vervaardigen van de schoenen en de administratie.

Na 16 jaar verhuisde hij; sinds 2009 is zijn bedrijf gevestigd aan de Zandzuigerstraat 18 te ’s-Hertogenbosch. Nu werkt hij met een enthousiast en tien koppen tellend vakkundig team en dat bevalt goed.

Naast de vakopleiding, wordt het team opgeleid op de werkvloer door Rob en zijn ervaren krachten. Het moge duidelijk zijn dat Rob en zijn team de vaardigheid bezitten om hoogkwalitatief werk af te leveren: écht vakmanschap.

Onderscheidend

Bij ons wordt met de hand gewerkt én het productieproces vindt ook nog plaats in eigen huis. Dit is uniek! Aanmeten met behulp van uitgekiende en beproefde methodes. Wat het oog ziet, maken de handen.

Persoonlijk

De werkzaamheden voeren wij zelf uit. Persoonlijk, door ons, voor u. We maken iets moois en zijn intensief vóór u en mét uw product bezig. Tijdens ons contact nemen wij de tijd naar uw wensen en verwachtingen te luisteren en geven wij ons persoonlijke en vakkundige advies.

 

Bekijk ons aanbod

Stuur ons een bericht

Mail naar info@robhoskam.nl of klik hieronder om direct een bericht te verzenden.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmeten en passend uitsluitend op afspraak.

Route & locatie

Zandzuigerstraat 18 | 5222 AH ‘s-Hertogenbosch

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

×