Onze visie

Topkwaliteit

Onze uitdaging is het leveren van topkwaliteit! Wij streven ernaar onze diensten en producten af te stemmen op jouw behoefte en verwachting. Dit alles met de beste materialen en de beste mensen! Voor ons is er géén alternatief voor kwaliteit.

Vakmanschap

Van eenmanszaak naar tien man personeel! In juli 2017 vierde Rob Hoskam het 25-jarig bestaan van zijn eigen zaak. Rob werkte in zijn beginjaren als schoenmaker, in de orthopedisch maatschoenmakerij van zijn vader gevestigd aan de Hinthamerstraat te ’s-Hertogenbosch. Het schoenmakersambacht zit hem in de genen. Van jongs af aan was hij te vinden op de werkplaats, zijn tweede thuis. Zowel zijn vader als moeder komen uit een schoenmakergeslacht, hij is de 9e generatie.

Rob volgde de vakopleiding, maar het meeste leerde hij van zijn vader. In 1992 startte hij zijn eigen onderneming in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch: Rob Hoskam orthopedie en maatschoenen. Hij deed daar lange tijd alles zelf: het ontvangen van de klanten, het aanmeten, het vervaardigen van de schoenen en de administratie.

Na 16 jaar verhuisde hij; sinds 2009 is zijn bedrijf gevestigd aan de Zandzuigerstraat 18 te ’s-Hertogenbosch. Nu werkt hij met een enthousiast en tien koppen tellend vakkundig team en dat bevalt goed.

Naast de vakopleiding, wordt het team opgeleid op de werkvloer door Rob en zijn ervaren krachten. Het moge duidelijk zijn dat Rob en zijn team de vaardigheid bezitten om hoogkwalitatief werk af te leveren: écht vakmanschap.

Onderscheidend

Bij ons wordt met de hand gewerkt én het productieproces vindt ook nog plaats in eigen huis. Dit is uniek! Aanmeten met behulp van uitgekiende en beproefde methodes. Wat het oog ziet, maken de handen.


Persoonlijk

De werkzaamheden voeren wij zelf uit. Persoonlijk, door ons, voor jou. We maken iets moois en zijn intensief vóór jou en mét jouw product bezig. Tijdens ons contact nemen wij de tijd naar jouw wensen en verwachtingen te luisteren en geven wij ons persoonlijke en vakkundige advies.

 

Bekijk ons aanbod