ONS AANBOD

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen zijn schoenen die geheel op maat voor je gemaakt worden; op jouw voet en jouw manier van lopen, mét de hand. Bijzonder geschikt als je in de winkel geen schoenen kunt vinden, waarop je zonder problemen kunt lopen. Wij vervaardigen dames-, heren- en kinderschoenen. Tijdens een aanmeetafspraak vindt een voetonderzoek plaats. Na een week of vijf zijn er plastic passchoenen gereed, waarna een pasafspraak volgt. Op deze afspraak kunnen details verbeterd worden. Samen met ons bepaal je het model en het leer. Wij voorzien je uiteraard van advies. In totaal neemt het gehele proces zo’n 3 maanden in beslag. Benieuwd naar onze schoenen? Neem een kijkje in onze galerij!

Voor extra informatie en levertijden klik hier.

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen zijn speciaal geselecteerde schoenen die door ons worden aangepast op jouw voeten. In tegenstelling tot orthopedische schoenen maken we de schoenen dus niet vanaf het begin af aan zelf, ze worden wel door ons geleverd. De schoenen lijken in veel opzichten op schoenen die je gewoon in de winkel koopt. Verschil is echter dat de schoenen gemakkelijk zijn aan te passen op jouw voeten, omdat ze bijvoorbeeld gemaakt zijn op een bredere leest. Wij voorzien de schoenen altijd van een speciaal voor jou, geheel op maat gemaakt, voetbed. Semi-orthopedische schoenen kunnen de oplossing zijn tegen lichtere voetproblemen of bijvoorbeeld zorgen voor extra ondersteuning.

Voor extra informatie en levertijden klik hier. 

Orthopedische voorziening aan een confectieschoen

Soms kunnen jouw voetproblemen opgelost worden door de eigen schoenen aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hakverhoging voor het oplossen van een beenlengteverschil. Dit noemen we een orthopedische voorziening aan een confectieschoen.  Niet iedere eigen schoen is hiervoor geschikt, uiteraard adviseren we je!

Voor extra informatie en levertijden klik hier.

Supplementen

Supplementen zorgen ervoor dat je comfortabeler loopt. Het zijn geheel voor jou op maat gemaakte voetbedden die je kunt dragen in jouw eigen schoenen en gemakkelijk in andere schoenen kunt leggen. Ze kunnen diverse klachten verminderen. Ze verlichten niet enkel voetproblemen, maar kunnen ook de banden, de spieren en de gewrichten ondersteunen in bijvoorbeeld jouw knie, heup of rug. We adviseren je tevens graag over de meest geschikte schoen voor jouw voeten.

Voor extra informatie en levertijden klik hier.

Maatschoenen

Wil je beschikken over speciaal op maat gemaakte schoenen, met de hand voor jou vervaardigd? Dat kan! Jouw schoenen worden gemaakt naar jouw wensen. Jouw voeten worden nauwkeurig opgemeten. Er worden persoonlijke leesten vervaardigd, waarop de schoenen gemaakt worden. Je bepaalt met ons zelf het model van de schoen, maar bijvoorbeeld ook de zool. Voel en zie bij ons het leer en kies! De mogelijkheden zijn oneindig..

Onderhoud

Goede schoenen worden gedragen én dat is de bedoeling. Een goede verzorging van je schoenen verlengt echter hun levensduur. Ze zijn bij ons altijd welkom voor dát onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast adviseren wij je graag over het geschikte onderhoud en zijn bij ons de juiste onderhoudsmiddelen te verkrijgen. Zo hou je jouw schoenen lang mooi!

Voor extra informatie klik hier.