Last van je voeten?

Loop je al jaren rond met de wens dat er eigenlijk een keer naar je voeten gekeken moet worden of heeft de (huis)arts je geadviseerd om je probleem verder te onderzoeken? Dan kijken wij graag met je mee.

In een korte afspraak kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen en met je meedenken zodat je het probleem niet alleen hoeft op te lossen.

Bekijk hieronder welke methodes er zijn om jouw probleem te verhelpen.

Nieuwsgierig geworden?

Orthopedische- / maatschoenen

Orthopedische- / maatschoenen zijn schoenen die geheel op maat voor je gemaakt worden; op jouw voet en jouw manier van lopen, mét de hand. Bijzonder geschikt als je in de winkel geen schoenen kunt vinden, waarop je zonder problemen kunt lopen.

Benieuwd naar onze schoenen? Neem een kijkje in onze galerij!

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen zijn speciaal geselecteerde schoenen die door ons worden aangepast op jouw voeten. In tegenstelling tot orthopedische schoenen maken we de schoenen dus niet vanaf het begin af aan zelf, ze worden wel door ons geleverd.

Voor extra informatie en levertijden klik hier

Orthopedische voorziening aan een confectieschoen (OVAC)

Soms kunnen jouw voetproblemen opgelost worden door de eigen schoenen aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hakverhoging voor het oplossen van een beenlengteverschil. Dit noemen we een orthopedische voorziening aan een confectieschoen.  Niet iedere eigen schoen is hiervoor geschikt, uiteraard adviseren we je!

Steunzolen

Steunzolen zorgen ervoor dat je comfortabeler loopt. Het zijn geheel voor jou op maat gemaakte voetbedden die je kunt dragen in jouw eigen schoenen en gemakkelijk in andere schoenen kunt leggen. Ze verlichten niet enkel voetproblemen, maar kunnen ook de banden, de spieren en de gewrichten ondersteunen in bijvoorbeeld jouw knie, heup of rug.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een vergoeding uit je aanvullende pakket, bekijk het hier.

Galerij

Werp een blik op een deel van onze modellen
Naar Galerij

Kunnen we je ergens mee helpen?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 uur – 17.00 uur
Maandag uitsluitend op afspraak

Aanmeten en passen uitsluitend op afspraak

Route & Locatie

Zandzuigerstraat 18
5222 AH  ‘s-Hertogenbosch

(073) 614 49 88